top of page

Excel.lents resultats de la campanya "Cop de Calor"

"Cop de Calor" ha finalitzat amb excel.lents resultats, on cal destacar el 97% de contactes assolits amb la població a la qual s'adreça la campanya i gairebe 1.400 visites a domicili realitzades.

 

Una de les novetats d'enguany ha estat l'ampliació del grup d'edat de les persones beneficiàries, als majors de 70 anys. Així, inicialment es comptava amb un univers de més de 6.200 persones grans que viuen soles o amb una altra persona d'edat similar. 

L'Ajuntament els va fer arribar les informacions i recomanacions sobre els efectes nocius de les altes temperatures de l'estiu. Amb posterioritat la Fundació s'ha centrat en el seguiment de la població major de 75 anys, amb gairebé 4.600 persones ( un 30% més que l'any 2013).

Al finalitzar la campanya, la Fundació ha pogut establir contacte amb el 97% de les persones beneficiaries, amb pràcticament 2.000 entrevistes telefòniques i 1.400 visites a domicili.

Novament cal destacar que la campanya ha estat possible gràcies a la participació del voluntariat, amb un total de 6 persones que han dedicat el seu temps lliure a atendre a les persones grans que viuen soles a la ciutat.

El grau de satisfacció de la població atesa ha estat molt alt, i han qualificat amb 9,3 punts el seguiment realitzat per l'Ajuntament i la Fundació.

Aquesta ha  estat la desena edició del seguiment estival a la gent gran de Cornellà, promogut per l'Ajuntament de Cornellà i que des de l'any 2006 organitza la Fundació.

Please reload

Com funcionen els grups de suport

Excel.lents resultats de la campanya "Cop de Calor"

Jornada de Portes Obertes

Memòria funcional de la Residència

Obertes inscripcions al Cornellà Cuida

Please reload

bottom of page