Cornellà Cuida torna amb més força

La Fundació adaptem el programa Cornellà Cuida, seguint les pautes sanitàries actuals, que recomanen evitar qualsevol activitat presencial de grups de persones no convivents.

Atenent aquestes circumstàncies, transformem el cicle de sessions i conferències mensuals que es feien a la seu de la Fundació. A partir d'ara oferim un programa setmanal a través de les xarxes socials de la Fundació i Ràdio Cornellà, amb continguts diferents a càrrec de l'equip de professionals de l'entitat.

En aquests programes continuarem tractant temes que ajudin a les persones cuidadores no professionals a millorar l'atenció que donen al seu familiar i a millorar el seu estat anímic i psicològic.

També s'adapten els Grups de Suport, que es faran virtualment i amb la participació de l'equip de psicologia de la Fundació.

L'accés a tots els programes és obert i lliure a qualsevol persona a través de les xarxes socials, En cas de tenir interés en participar en els grups de suport, cal inscriure's enviant un mail a info@dependents.cat.

here

Please reload

Com funcionen els grups de suport

Excel.lents resultats de la campanya "Cop de Calor"

Jornada de Portes Obertes

Memòria funcional de la Residència

Obertes inscripcions al Cornellà Cuida

Please reload

Contacte:

93. 375.00.10

info@dependents.cat

Adreça: 

Av. Salvador Allende, 45 

08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona)

© 2014 by Fundació per a l'aenció a persones dependents.

Proudly created with Wix.com

  • Wix Twitter page
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now